Over ons

Wie zijn wij?


Kredieteam.be is een website die personen helpt bij het vinden van een financiering. De website brengt u rechtstreeks in contact met een kredietexpert die uw dossier gratis ter harte zal nemen.


De aangesloten makelaars en kredietspecialisten kunnen u helpen en begeleiden u bij de aanvraag van een hypothecair krediet en/of een consumentenkrediet.


U koopt een woning maar de oude is nog niet verkocht? U bent zelfstandige en geraakt niet makkelijk aan een financiering?


Complexe dossiers behandelen is een uitdaging die de aangesloten makelaars niet uit de weg gaan. Sommigen hebben zich hier dan ook in gespecialiseerd en weten goed hun weg te vinden bij tal van kredietmaatschappijen.


Onze makelaars maken dus ook graag tijd voor u bij problemen. Uw krediet werd plots geweigerd? U kan niet alle eigen middelen op tafel leggen bij de aankoop van een nieuwbouw pand om de BTW te betalen? U beschikt niet over het voorschot van 10% dat gevraagd wordt? U kan de opgelopen maandelijkse schuldenlast niet meer dragen en zoekt een oplossing?


Uw toegewezen makelaar zal uw dossier, discreet en met focus op de verbetering van uw situatie of optimalisatie van uw project behandelen.


Maak vandaag nog gratis een afspraak met een specialist.

Kredieteam.be


Kredieteam is een website die mensen helpt bij het vinden van een financiering op maat. Deze site brengt u in contact met erkende kredietmakelaars die voor u de markt zullen bestuderen en bijstaan waar nodig om uw project te realiseren.


Maes Group BV (BE0822.678.378) is aangesteld als zelfstandig bankagent, is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en werkt ook in kredieten als onafhankelijk kredietmakelaar onder erkenning FSMA 106772 A-cB en FOD 214702.