Herfinancieren

U heeft reeds een hypothecair krediet en wil weten of u een besparing kan realiseren door over te stappen naar een andere kredietmaatschappij?

Onze aangesloten kredietexperten beschikken over de nodige kennis en tools om voor u een acurate berekening te maken. Tevens kunnen ze uw dossier aftoetsen aan de acceptatievoorwaarden van tientallen maatschappijen, verdedigen en effectief bemiddelen.

Ook voor persoonlijke leningen is het mogelijk interessant om uw huidige kredietvoorwaarden te vergelijken met wat u vandaag op de markt kan krijgen. U moet zowel bij de hypothecaire kredieten als de consumentenkredieten rekening houden met de wederbeleggingsvergoeding die gerekend zal worden en alle andere kosten die u moet maken om de besparing te kunnen realiseren. Het is dus raadzaam om dit door iemand met kennis van zaken te laten doen.

Op www.notaris.be kan u een berekening maken om de kosten van een nieuwe hypotheek te berekenen.

Interesse? Laat het ons dan weten, een maak vandaag nog gratis een afspraak met een kredietexpert.

Kredieteam is een website die mensen helpt bij het vinden van een financiering op maat. Deze site brengt u in contact met erkende kredietmakelaars die voor u de markt zullen bestuderen en bijstaan waar nodig om uw project te realiseren.

Maes Group bvba is aangesteld als zelfstandig bankagent, is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en werkt ook in kredieten als onafhankelijk kredietmakelaar. 

  • Maes Group BVBA
  • Citadellaan 2
  • B- 3293 Diest
  • BE0822.678.378
  • FSMA 106772 A-cB
  • FOD 214702
Let op, geld lenen kost ook geld!

Copyright © 2020 kredieteam / Privacyverklaring / Alle rechten voorbehouden / Innovated by Jiswo