Consumentenkrediet

Een consumentenkrediet is een krediet aan een consument waarmee deze goederen en diensten kan kopen. Deze kredieten worden voornamelijk gebruikt om bijvoorbeeld een (tweedehands) wagen aan te schaffen, een tijdelijk geldprobleem te overbruggen of om een kleine verbouwing te doen die u niet hypothecair wil lenen omwille van de bijkomende kosten van dergelijke financiering.

Onze aangesloten makelaars kunnen  persoonlijke leningen bemiddelen met of zonder doel.

De bedragen die veelal ontleend worden liggen tussen de €5.000 en de €50.000. Weet dat de wetgeving ook beperkingen oplegt inzake maximumrentevoeten en het bedrag wordt toegestaan op basis van de looptijd van de financiering.

Er bestaan verschillende vormen van consumentenkredieten. Uw makelaar zal in de meeste gevallen een persoonlijke lening met of zonder doel adviseren. Een financiering voor een verbouwing kan aan gunstigere voorwaarden dan een financiering van een trouwfeest bijvoorbeeld. Het is dus belangrijk om aan te geven wat u gaat doet met de fondsen.

Kredieteam is een website die mensen helpt bij het vinden van een financiering op maat. Deze site brengt u in contact met erkende kredietmakelaars die voor u de markt zullen bestuderen en bijstaan waar nodig om uw project te realiseren.

Maes Group bvba is aangesteld als zelfstandig bankagent, is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en werkt ook in kredieten als onafhankelijk kredietmakelaar. 

  • Maes Group BVBA
  • Citadellaan 2
  • B- 3293 Diest
  • BE0822.678.378
  • FSMA 106772 A-cB
  • FOD 214702
Let op, geld lenen kost ook geld!

Copyright © 2020 kredieteam / Privacyverklaring / Alle rechten voorbehouden / Innovated by Jiswo