Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij de kredietmakelaar die u heeft geadviseerd en bijgestaan.

Klachten kunnen ook rechtstreeks gemeld worden aan Kredieteam.be om tot een oplossing te komen tussen u en de betrokken makelaar.

Kredieteam is een website die klanten doorstuurt op basis van hun specifieke vraag naar een erkend kredietmakelaar die de klant zal bijstaan. Wij proberen u steeds in contact te brengen met een makelaar bij u in de buurt als deze over de nodige expertise beschikt. Anders is het ook mogelijk om op uw vraag aan huis te komen of u gaat naar het kantoor van de makelaar. Hij zal steeds een bevestiging vragen om tot bij u te komen. Kredietgids werkt alleen met erkende kredietmakelaars wat vertrouwen geeft. Deze makelaars staan onder de controle van het FSMA.

Contact opnemen via het FSMA kan via volgende link: www.fsma.be

U kan ook een klacht indienen bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02/547.58.71 - fax. 02/547.59.75 info@ombudsman.as - www.ombudsman.as

Kredieteam is een website die mensen helpt bij het vinden van een financiering op maat. Deze site brengt u in contact met erkende kredietmakelaars die voor u de markt zullen bestuderen en bijstaan waar nodig om uw project te realiseren.

Maes Group bvba is aangesteld als zelfstandig bankagent, is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en werkt ook in kredieten als onafhankelijk kredietmakelaar. 

  • Maes Group BVBA
  • Citadellaan 2
  • B- 3293 Diest
  • BE0822.678.378
  • FSMA 106772 A-cB
  • FOD 214702
Let op, geld lenen kost ook geld!

Copyright © 2020 kredieteam / Privacyverklaring / Alle rechten voorbehouden / Innovated by Jiswo